Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord gaat Antonucci verhuren: Eredivisieclubs en oude club tonen interesse'

'Feyenoord gaat Antonucci verhuren: Eredivisieclubs en oude club tonen interesse'

14 dec 2021, 23:18

Francesco Antonucci mag alweer gaan uitkijken naar een nieuwe club. De Italiaanse Belg komt dit seizoen niet voor in de plannen van Feyenoord-trainer Arne Slot en mag op huurbasis vertrekken in januari, meldt De Telegraaf.

Arne Slot heeft Feyenoord dit seizoen weer aan het voetballen gekregen. De ploeg draait bovenin de Eredivisie mee en gaat zelfs als groepshoofd door in de Conference League. Antonucci was voorafgaand aan het huidige seizoen één van de potentiële basisklanten in het nieuwe team van Slot, maar kwam tot op heden nog niet eens tot een enkele wedstrijd voor de hoofdmacht. Hij moet het doen met speeltijd in het tweede elftal van Feyenoord.

De Rotterdammers namen Antonucci 1,5 jaar geleden over van AS Monaco voor maar liefst 2,2 miljoen euro. Aangezien hij geen uitzicht heeft op speeltijd, kan Antonucci op zoek gaan naar een nieuwe werkgever. Meerdere clubs uit de Eredivisie en Eerste Divisie, waaronder FC Volendam, de club waarvoor hij vorig seizoen actief was op huurbasis, hebben interesse getoond, meldt De Telegraaf.

Ook het Franse AC Troyes kijkt met bovengemiddelde interesse naar de verdiensten van de 22-jarige Feyenoorder. De Fransen waren afgelopen zomer ook al in de race om de handtekening van de aanvaller, maar vingen toen naast het net. Troyes zou Antonucci nu definitief willen overnemen van Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.