Terug

Volg Vandaag Inside

Miljoenen naar Ajax door toptransfer Botman naar Newcastle United

Miljoenen naar Ajax door toptransfer Botman naar Newcastle United

24 juni 2022, 23:57

Sven Botman is op weg naar Newcastle United. Verschillende media melden dat de Engelse club uit de Premier League een akkoord heeft bereikt met Lille, de club van de Nederlandse centrale verdediger, voor een transferbedrag van naar verluidt 37 miljoen euro.

Volgens verschillende bronnen is Botman ook al mondeling akkoord en moet de speler alleen nog medisch gekeurd worden. Naast Newcastle was ook AC Milan geïnteresseerd in Botman.

De 22-jarige Botman verruilde Ajax in 2020 voor Lille. Bij de club, waarmee hij in 2021 landskampioen in Frankrijk werd, speelde hij 79 officiële wedstrijden en scoorde hij drie keer. Volgens De Telegraaf ontvangt Ajax 2,9 miljoen euro voor de transfer van Botman naar Newcastle United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.