Terug

Volg Vandaag Inside

Milik scoort tweemaal voor Napoli

Milik scoort tweemaal voor Napoli

8 dec 2018, 21:04

NAPELS (ANP) - Napoli heeft de achterstand op koploper Juventus niet verder laten oplopen. De nummer twee van de Serie A kende voor eigen publiek weinig problemen met Frosinone: 4-0.

Arek Milik trof tweemaal doel tegen de nummer voorlaatst van de ranglijst. Piotr Zielinski en Adam Ounas brachten de thuisploeg al voor rust op 2-0. Amin Younes, net als Milik oud-speler van Ajax, maakte zijn eerste minuten in de Serie A. De Duitser mocht in de 73e minuut invallen bij Napoli. Rai Vloet bleef de hele wedstrijd op de bank bij Frosinone.

Napoli houdt een achterstand van acht punten op Juventus, dat vrijdag al van Internazionale won (1-0). Internazionale staat nog steeds op de derde plaats maar heeft inmiddels al veertien punten minder dan de regerend kampioen uit Turijn.

Subtopper AS Roma gaf bij middenmoter Cagliari in de slotfase de zege weg: 2-2. De Romeinse treffers kwamen in de eerste helft op naam van Bryan Cristante en Aleksandar Kolarov. In de 85e minuut zorgde Artur Ionita voor 1-2 waarna diep in de extra tijd Marco Sau de gelijkmaker op zijn naam bracht.

Basisspeler Justin Kluivert werd bij AS Roma in de 75e minuut gewisseld. Cagliari beëindigde het duel met negen man. Darijo Srna en Paolo Farago kregen bij de thuisclub in de extra tijd rood.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.