Terug

Volg Vandaag Inside

Milik redt Napoli in Bergamo

Milik redt Napoli in Bergamo

3 dec 2018, 23:51

BERGAMO (ANP) - Arek Milik heeft Napoli in de uitwedstrijd tegen Atalanta Bergamo aan drie punten geholpen. De oud-Ajacied nam vijf minuten voor tijd het winnende doelpunt voor zijn rekening: 1-2. Ploeggenoot Fabian Ruiz had in de tweede minuut de score geopend (0-1). Duvan Zapata bracht in de 56e minuut de gelijkmaker op zijn naam.

Bij Atalanta speelden Marten de Roon en Hans Hateboer de gehele wedstrijd. Ze staan met hun club na veertien duels op de elfde plaats. Napoli bleef tweede, op acht punten van koploper Juventus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.