Terug

Volg Vandaag Inside

Milik leidt Napoli naar kwartfinales

Milik leidt Napoli naar kwartfinales

13 jan 2019, 23:54

NAPELS (ANP) - Arek Milik heeft Napoli met een doelpunt en een assist langs Sassuolo geleid in de achtste finales van het Italiaanse bekertoernooi (2-0). De Poolse spits opende na een kwartier de score in Stadio San Paolo. Een kwartier voor tijd stelde de oud-Ajacied zijn Spaanse teamgenoot Fabián Ruiz in staat om de wedstrijd te beslissen. Amin Younes, ook een oud-speler van Ajax, mocht de laatste tien minuten meedoen in het Napolitaanse elftal van trainer Carlo Ancelotti.

Internazionale schaarde zich bij de laatste acht in het toernooi om de Coppa Italia door Benevento in een leeg stadion met 6-2 te verslaan. Aanvoerder Mauro Icardi opende al in de tweede minuut de score uit een strafschop. Antonio Candreva en Lautaro Martinez maakten beiden twee doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.