Terug

Volg Vandaag Inside

Milik bezorgt Napoli de winst bij Cagliari

Milik bezorgt Napoli de winst bij Cagliari

16 dec 2018, 21:07

CAGLIARI (ANP) - Napoli heeft in de slotfase alsnog weten te winnen van het stugge Cagliari. Arek Milik schoot in de blessuretijd een vrije trap fraai binnen: 0-1. Cagliari verloor voor het eerst dit seizoen een wedstrijd in eigen stadion.

Trainer Carlo Ancelotti had belangrijke krachten als Dries Mertens en Lorenzo Insigne buiten het basiselftal gehouden. De twee aanvallers moesten samen met José Callejón alsnog het veld in toen Napoli maar niet het net wist te vinden. Ook met de drie offensieve krachten erbij leek doelman Alessio Cragno de held te worden van de thuisploeg. Het was uiteindelijk niet een van de invallers maar de Poolse spits die de winnende treffer maakte. Ook Cragno had geen antwoord op de precisie van de voormalige aanvaller van Ajax.

Napoli (38 punten uit 16 wedstrijden) heeft acht punten achterstand op koploper Juventus en zes punten meer dan de nummer drie Internazionale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.