Terug

Volg Vandaag Inside

Milieuactivist Vollenbroek reageert op kritiek Johan: 'Hij heeft zaagsel in z'n bovenkamer zitten!'

Milieuactivist Vollenbroek reageert op kritiek Johan: 'Hij heeft zaagsel in z'n bovenkamer zitten!'

2 nov 2022, 20:18

Johan Vollenbroek van milieugroep Mobilisation for the Environment heeft woensdagavond bij Khalid & Sophie gereageerd op kritiek van Johan Derksen in Vandaag Inside.

Johan zei dinsdag over de milieuactivist: "Johan Vollenbroek is de grootste ramp die Nederland momenteel kent. Het is verschrikkelijk, die man. Die man is intelligent, maar de natuurfreaks hebben de macht hier. De hele stikstofproblematiek is voortgekomen uit het feit dat een kevertje en een plantje er last van hebben."

"We hebben hier heel veel menselijke problemen, maar Johan Vollenbroek heeft een prestigestrijd met de overheid," vervolgde Johan. "En de man moet intelligent zijn, hij is chemicus geloof ik, en hij kent alle rapporten uit Brussel waar Nederland voor getekend heeft. Hij is juridisch onderricht, hij gaat naar de Raad van State en die mensen kunnen hem alleen maar gelijk geven. Want die politici van ons, die wijsneuzen, hebben zelf die contracten ondertekend."

Vollenbroek zag de kritiek van Johan dinsdagavond bij Khalid & Sophie en reageerde: "Het is een ex-voetballer, hè? Volgens mij heeft hij teveel gekopt tijdens het voetballen en heeft hij zaagsel in z'n bovenkamer zitten. Dit is natuurlijk flauwekul wat hij zegt. We hebben een heel serieus natuurprobleem. Ga maar eens over de Veluwe fietsen. De Veluwe is stervende op dit moment: de zweefvliegen verdwijnen, de vogels verdwijnen. De grutto verdwijnt, de fazant verdwijnt, al die vogels verdwijnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.