Terug

Volg Vandaag Inside

Milan-aanwinst Strinic heeft hartproblemen

Milan-aanwinst Strinic heeft hartproblemen

18 aug 2018, 23:34

MILAAN (ANP) - AC Milan kan voorlopig geen gebruik maken van de Kroatische aanwinst Ivan Strinic. De 31-jarige linksback, die met Kroatië de WK-finale speelde, heeft last van hartproblemen. Dat meldt Milan na onderzoek. Daarbij is een vergroting van de holten in het hart ontdekt.

Strinic, die transfervrij overkwam van Sampdoria, kwam in nog geen enkele oefenwedstrijd in actie voor zijn nieuwe club. Naar nu blijkt omdat Milan onderzoek deed naar het hart van Strinic. De verdediger moet nu rust nemen. ,,De situatie zal na de rustperiode verder onderzocht worden", meldt de Italiaanse topclub. Pas als alle onderzoeken zijn afgerond en de medici groen licht hebben gegeven, mag Strinic weer gaan trainen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.