Terug

Volg Vandaag Inside

Mike Verweij: 'Eerste bod Ajax op Bergwijn lachend naar de prullenbak verwezen'

Mike Verweij: 'Eerste bod Ajax op Bergwijn lachend naar de prullenbak verwezen'

3 juni 2022, 19:57

Het eerste bod van Ajax op Steven Bergwijn is door Tottenham Hotspur 'lachend naar de prullenbak verwezen', dat meldt Mike Verweij. De Amsterdammers zullen dieper in de buidel moeten tasten voor de aanvaller.

'Ajax heeft een eerste bod neergelegd, waarvan de hoogte vijftien miljoen plus bonussen is. Spurs heeft dat lachend naar de prullenbak verwezen', meldt Verweij, Ajax-watcher, in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf. 'Ajax moet gewoon meer betalen. Ajax zal er zelf uitkomen met Bergwijn, die heeft een salarisindicatie gegeven. Een vijfjarig contract is echt een formaliteit, normaal gesproken.'

'Een persoonlijk akkoord is geen probleem, maar dat was het de vorige keer ook niet', vertelt Verweij verder. 'Spurs was het grote probleem. Het ligt echt aan Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar (de technische beleidsbepalers, red.), maar vooral aan Susan Lenderink, de financieel directeur, en de raad van commissarissen. Hoever zij bereid zijn om te gaan. Als er een akkoord is tussen Spurs en Ajax, dan is Steven Bergwijn de nieuwe Ajax-speler.'

De verwachting is dat Ajax Bergwijn voor zo'n 20 miljoen euro en bonussen kan kopen. Hij heeft bij Tottenham nog een contract tot medio 2025.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.