Terug

Volg Vandaag Inside

Mike Verweij: ‘Alleen dan kan Noppert in beeld komen bij Ajax’

Mike Verweij: ‘Alleen dan kan Noppert in beeld komen bij Ajax’

4 jan 2023, 08:23

Andries Noppert lijkt niet de nieuwe doelman van Ajax te worden. De landskampioen maakt haast met de komst van de Argentijnse doelman Geronimo Rulli, meldt Mike Verweij van De Telegraaf.

Rulli is de gedroomde kandidaat om de nummer één doelman te worden in Amsterdam. Volgens de krant zijn ze bij Ajax hoopvol om snel tot een akkoord te komen met Rulli’s huidige club Villarreal.

Rulli (30), tijdens het WK in Qatar tweede doelman bij Argentinië, komt uit de jeugdopleiding van Estudiantes. In Europa kwam hij uit voor Real Sociedad, Manchester City, Montpellier en Villarreal.

Noppert

Eerder werden ook Brentford-doelman David Raya én Andries Noppert in verband gebracht met een overstap naar Ajax. De doelman van SC Heerenveen staat op het lijstje van de Amsterdamse club, maar zijn management kreeg onlangs eerlijk te horen dat hij achter Rulli en Raya de derde keus is. “Alleen als een transfer van Rulli of Raya onmogelijk blijkt, kan Noppert in beeld komen bij de landskampioen”, aldus Verweij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.