Terug

Volg Vandaag Inside

Mike Dean tijdelijk niet in actie na doodsbedreigingen

Mike Dean tijdelijk niet in actie na doodsbedreigingen

9 feb 2021, 18:06

De bedreigde scheidsrechter Mike Dean krijgt op eigen verzoek vrijaf. Hij hoeft vanaf komend weekeinde even geen duels in de Engelse Premier League te leiden.

Dean en zijn familieleden werden de afgelopen dagen met de dood bedreigd op sociale media. Hij gaf zaterdag de Tsjechische middenvelder Tomas Soucek van West Ham United een rode kaart in een duel met Fulham (0-0). West Ham ging met succes in beroep tegen die beslissing en zo ontsnapte Soucek aan drie duels schorsing.

De Tsjech moest van het veld omdat hij met zijn arm, ogenschijnlijk per ongeluk, tegenstander Aleksandar Mitrovic in het gezicht raakte bij een spelhervatting. Hij bood ook direct zijn verontschuldigingen aan. Dean ging op advies van de VAR de beelden bekijken en besloot rood te trekken, tot verbijstering van vrijwel iedereen.

Dean fluit woensdag nog wel het FA Cup-duel tussen Leicester City en Brighton & Hove Albion en wordt vervolgens even uit de wind gehouden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.