Terug

Volg Vandaag Inside

'Mijn spelers hebben te veel seks'

'Mijn spelers hebben te veel seks'

26 feb 2020, 11:03

Gigi Becali van de Roemeense club FCSB, voorheen Steaua Boekarest, weet wel waarom de resultaten van zijn club dit seizoen zo tegenvallen. "Mijn spelers hebben te veel seks met hun vriendinnen, daarom spelen ze de laatste tijd zo matig", zei de flamboyante eigenaar tegen journalisten na de 1-1 thuis tegen Chindia Targoviste.

Steaua Boekarest is de Roemeense recordkampioen met 26 landstitels. In 1986 won de club de Europa Cup 1. Dit seizoen staat de club vierde, 8 punten achter koploper CFR Cluj. De 61-jarige Becali wist ook waarom Cluj het zo goed doet. "Kijk naar Dan Petrescu, de coach van Cluj heeft discipline teruggebracht in de ploeg. Zij mogen van hem één keer per week vrouwen zien en één keer per week seks hebben."

VIDEO - Johan geeft seksuele voorlichting

Johan geeft seksuele voorlichting
3:56
Johan geeft seksuele voorlichting

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.