Terug

Volg Vandaag Inside

'Mijn lijf zal er klaar voor zijn als we weer mogen!'

'Mijn lijf zal er klaar voor zijn als we weer mogen!'

1 apr 2020, 10:03

Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk is ondanks het gebrek aan groepstrainingen bij Liverpool in puike conditie. Dat heeft hij laten weten tijdens een vraag-en-antwoord-uurtje op Twitter met supporters onder het mom van #AskVirgil

Een ideaal moment om eens even te informeren naar de conditie van de verdediger, dacht ploeggenoot Georgino Wijnaldum. "Hoe is je conditie op dit moment?", vroeg de middenvelder in een tweet met daarbij een filmpje van joggende voetballers. "Ik voel me goed, broer. Mijn lijf zal er klaar voor zijn als we weer mogen!", reageerde Van Dijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.