Terug

Volg Vandaag Inside

Mihajlovic uit ziekenhuis ontslagen na behandeling tegen acute leukemie

Mihajlovic uit ziekenhuis ontslagen na behandeling tegen acute leukemie

20 nov 2019, 23:10

Sinisa Mihajlovic, trainer van Bologna, heeft vandaag het ziekenhuis verlaten. De coach van onder meer Dijks en Denswil, lijdt sinds juli dit jaar aan acute leukemie. Hij werd sinds 21 oktober opgenomen in het ziekenhuis. Daar onderging hij zijn derde behandeling tegen de leukemie.

Het is niet bekend wanneer de 50-jarige Serviër terugkeert als trainer. Wel staat hij morgen alweer langs het trainingsveld. Ondanks de leukemie coachte Mihajlovic zijn ploeg dit seizoen in enkele duels. Bologna staat nu 15de, met 12 punten uit twaalf wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.