Terug

Volg Vandaag Inside

Miedema voetbalster van de maand in Engeland

Miedema voetbalster van de maand in Engeland

9 nov 2020, 16:24

Na Jill Roord in september is Vivianne Miedema gekozen tot beste voetbalster van de maand oktober in de Engelse Super League. De Nederlandse spits van Arsenal was de afgelopen weken goed op dreef met een flink aantal goals. Zo maakte Miedema een hattrick tegen Tottenham Hotspur (6-1). Ze doorbrak als eerste voetbalster in de Super League de grens van vijftig doelpunten.

Het Nederlands getinte Arsenal verloor zondag met 1-0 van Manchester United, de club van Oranje-international Jackie Groenen. Arsenal moest door de eerste competitienederlaag van het seizoen de koppositie in de Super League afstaan aan de vrouwen van ManUnited, die na zes speelrondes 1 punt meer hebben.

Roord werd gekozen tot beste voetbalster van de maand september. De aanvallende middenvelder van Arsenal en Oranje maakte daarin onder meer twee keer op rij een hattrick.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.