Terug

Volg Vandaag Inside

Miedema scheurt kruisband en moet vrezen voor WK

Miedema scheurt kruisband en moet vrezen voor WK

19 dec 2022, 11:28

Vivianne Miedema moet vrezen voor deelname aan het WK van komende zomer. De spits van het Nederlandse elftal en Arsenal heeft haar voorste kruisband gescheurd.

Miedema liep de blessure vorige week op tijdens het duel met Olympique Lyon in de Champions League. Nader onderzoek heeft de ernst van de blessure uitgewezen.

De aanvalster ondergaat binnenkort een knieoperatie en wacht een lange herstelperiode. Het is nog onduidelijk hoe lang de topscorer aller tijden van Oranje niet in actie kan komen, maar het WK in Nieuw-Zeeland en Australië komt mogelijk te vroeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.