Terug

Volg Vandaag Inside

Midtjylland-trainer wil CL-miljoenen besteden: 'Een hek zodat we die ballen niet hoeven te halen'

Midtjylland-trainer wil CL-miljoenen besteden: 'Een hek zodat we die ballen niet hoeven te halen'

1 okt 2020, 17:44

FC Midtjylland plaatste zich woensdagavond voor de derde keer in haar historie voor de Champions League door Slavia Praag te verslaan. Bij de kampioen van Denemarken stromen de miljoenen nu binnnen en aan de trainer is wel een heel opmerkelijke aanwinst beloofd.

'We hoeven nog niet na te denken over wat er moet gebeuren en waar de miljoenen aan uitgegeven moeten worden. Maar mij is een hek rond het trainingsveld beloofd zodat we die fucking ballen niet steeds hoeven halen', vertelde trainer Brian Priske na afloop voor de camera van TV3.

Technisch directeur Claus Steinlein belooft Priske dat er een hek komt, maar grapt dat niet al het geld naar een duur hek zal gaan. Midtjylland weet dinsdagmiddag welke tegenstanders het treft in de Champions League. De Deense club zou Ajax kunnen loten. De loting begint om 17.00 uur en is live te volgen via de livestream bij Veronica Inside.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.