Terug

Volg Vandaag Inside

Middenvelder Haye verruilt ADO Den Haag voor NAC Breda

Middenvelder Haye verruilt ADO Den Haag voor NAC Breda

29 jan 2020, 19:29

Thom Haye vertrekt bij ADO Den Haag. De 24-jarige maakt de overstap naar NAC Breda. De Brabantse eerstedivisieclub huurt Haye en kan hem na dit seizoen definitief overnemen.

Haye liet in september zijn contract bij de Italiaanse club Lecce ontbinden en bereikte een akkoord met ADO. De samenwerking werd geen groot succes. Haye kwam tot negen duels en slechts twee keer was hij basisspeler.

Alan Pardew, de nieuwe trainer van ADO, haalde deze transferperiode veel nieuwe spelers naar de club. De kans op speeltijd werd daardoor voor Haye, die eerder voor AZ en Willem II uitkwam, nog minder.

NAC staat in de eerste divisie op de zesde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.