Terug

Volg Vandaag Inside

Middenvelder drijft Mourinho tot wanhoop: 'Hij is altijd geblesseerd'

Middenvelder drijft Mourinho tot wanhoop: 'Hij is altijd geblesseerd'

3 jan 2020, 11:01

Tanguy Ndombele drijft zijn trainer José Mourinho bij Tottenham Hotspur tot wanhoop. De Franse middenvelder is opnieuw geblesseerd geraakt. Hij kampt nu met liesklachten.

"Hij is altijd geblesseerd", zuchtte Mourinho tijdens een persconferentie. "Dan is hij weer geblesseerd, dan is hij weer even fit en speelt hij een wedstrijd, waarna hij een week later weer geblesseerd is. Daarna speelt hij weer een wedstrijd en hopen wij met zijn allen dat het dit keer echt voorbij is. Zo gaat het al vanaf het begin van het seizoen."

De 23-jarige Ndombele verliet afgelopen zomer Olympique Lyon voor een bedrag van 60 miljoen euro. Hij is de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van Tottenham Hotspur, dat ook onder de nieuwe coach Mourinho matig blijft presteren.

Tottenham is de huidige nummer zes van de Premier League en heeft al 28 punten minder dan koploper Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.