Terug

Volg Vandaag Inside

Draxler valt weg bij PSG en in Duitse ploeg

Draxler valt weg bij PSG en in Duitse ploeg

27 okt 2020, 16:52

Middenvelder Julian Draxler staat bij Paris Saint-Germain ruim drie weken aan de kant. De Duitse international heeft last van een dijbeenblessure. Hij moest afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Dijon (4-0) na een uur naar de kant.

Draxler is volgens PSG half november, na de interlandperiode, weer speelklaar. Hij mist daardoor een aantal wedstrijden in de Franse competitie, in de Champions League en met de nationale ploeg. Duitsland speelt komende maand drie interlands, tegen Tsjechië (oefenwedstrijd), Oekraïne en Spanje (beide voor de Nations League).

PSG speelt woensdagavond in Turkije voor de Champions League tegen Basaksehir. Trainer Thomas Tuchel kan evenmin beschikken over Mauro Icardi, Leandro Paredes en Marco Verratti. De Argentijnse spits Icardi, die last had van een knieblessure, hervat deze week de groepstraining en dat geldt ook voor zijn landgenoot Paredes. Verratti sluit volgende week aan bij de selectie.

PSG, vorig jaar finalist in de Champions League, begon deze editie met een nederlaag op eigen veld tegen Manchester United. In de Franse competitie is de formatie van Tuchel koploper.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.