Terug

Volg Vandaag Inside

'Micky van de Ven bereikt persoonlijk akkoord met Tottenham Hotspur'

'Micky van de Ven bereikt persoonlijk akkoord met Tottenham Hotspur'

3 juli 2023, 18:48

Micky van de Ven heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Tottenham Hotspur over een contract tot medio 2028, melden bronnen rondom de club aan De Telegraaf. Tottenham lijkt Bayern München en Liverpool daarmee af te troeven in de strijd om de 22-jarige verdediger van Wolfsburg.

Tottenham en VfL Wolfsburg moeten nog wel een akkoord zien te bereiken. Wolfsburg wil een bedrag van rond de 40 miljoen euro ontvangen, en de verwachting is dat de uiteindelijke transfersom rond de 35 miljoen euro uitkomt. Van de Ven heeft in Duitsland nog een contract tot medio 2027.

Mocht Van de Ven inderdaad een transfer maken, is dat goed nieuws voor FC Volendam. De club heeft een doorverkooppercentage van 15 procent bedongen, nadat de 22-jarige verdediger in 2021 de overstap maakte naar Wolfsburg. Volendam incasseerde toen ook een transfersom van 3,5 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.