Terug

Volg Vandaag Inside

Michiel Kramer: 'Stiekem heb ik nog één droom: Feyenoord'

22 feb 2024, 16:00

Michiel Kramer (35) heeft stiekem nog één grote wens voordat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, zo vertelt hij in gesprek met Voetbal International. De RKC-spits koestert nog één 'verre' droom: "Feyenoord".

Van 2015 tot 2018 kwam Kramer al uit voor de Rotterdamse club, maar of hier nog een tweede periode achteraan komt, weet hij niet: "Mijn cv spreekt voor zich; ik loop één op drie over mijn hele carrière. Als je een doelpunt nodig hebt, zou ik kunnen helpen. Ik zit aan het einde van mijn loopbaan, dus ik weet niet of dat zal gebeuren. Het is eerder een verre droom dan dat het werkelijkheid wordt," besluit de RKC-aanvoerder.

Zelfs wanneer een dilemma tussen pinchhitter in De Kuip of volledige wedstrijden voor zijn huidige club blijven spelen, wordt voorgelegd, blijft het antwoord ongewijzigd: "Het blijft toch Feyenoord. Het is de enige club waar ik als pinchhitter naartoe zou willen gaan. Maar voorlopig heb ik geen belletje gehad," aldus Kramer.

Onlangs vertelde Michiel Kramer bij Veronica Offside dat hij als speler van Feyenoord advies vroeg aan Wim Kieft. Bekijk het fragment bovenaan de pagina terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.