Terug

Volg Vandaag Inside

Michiel Kramer herhaalt sneer: 'Het ís toch stiller als Ajax niet voorstaat in de ArenA?'

Michiel Kramer herhaalt sneer: 'Het ís toch stiller als Ajax niet voorstaat in de ArenA?'

17 feb 2024, 17:37

De recente uitspraak van Michiel Kramer over de Ajax-fans leverde de spits van RKC Waalwijk een flink aantal haatberichten op. In een uitgebreid interview met De Volkskrant geeft Kramer aan niet wakker te liggen van zulke berichten en staat hij nog steeds achter die uitspraak.

Kramer gaf na de verloren uitwedstrijd tegen Ajax (4-1) namelijk aan niet erg onder de indruk te zijn van het Ajax-publiek. "Hier wordt het pas lawaaiig als ze voorstaan", zei de 35-jarige spits voor de camera van ESPN.

(Tekst gaat verder onder de video.)

De Volkskrant citeert een aantal kritische berichten wat Kramer over zich heen kreeg, van onder meer commentatoren. "Ja, als je zoiets zegt, roep je de ellende over jezelf af. En: ‘je hebt als voetbalprof een voorbeeldfunctie’."

"Vind ik zo’n onzin", reageert Kramer. "Er mogen wel duizenden supporters je tijdens een wedstrijd een kankermongool noemen, met hun kinderen ernaast, maar ik mag niet naar eerlijkheid een antwoord geven?"

Vervolgens gaat Kramer nogmaals in op zijn uitspraak over de Ajax-supporters. "Het ís toch stiller als Ajax niet voorstaat in de Arena? Trainers gaan vaak toch pas actief worden als ze voorstaan? Waarom mag ik dat niet zeggen?", aldus Kramer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.