Terug

Volg Vandaag Inside

Michiel Kramer deelt goed nieuws over Etienne Vaessen: 'Hij is naar huis'

Michiel Kramer deelt goed nieuws over Etienne Vaessen: 'Hij is naar huis'

1 okt 2023, 22:45

Michiel Kramer heeft in het NOS-programma Studio Voetbal goed nieuws gedeeld over Etienne Vaessen. De doelman van RKC Waalwijk heeft zondag namelijk het ziekenhuis verlaten.

"Hij is naar huis gegaan onder begeleiding van de dokter en fysio", zei de spits. "Het zag er allemaal goed uit. Op de scan waren geen bloedingen te zien. Dat zijn allemaal positieve berichten."

Vaessen kwam zaterdag in de 84e minuut van het thuisduel met Ajax hard in botsing met tegenstander Brian Brobbey. Hij raakte bewusteloos en werd uit voorzorg gereanimeerd. De keeper kwam al snel weer bij bewustzijn en werd naar een ziekenhuis vervoerd. De wedstrijd werd gestaakt omdat spelers van RKC te geschokt waren om verder te spelen.

Ajax leidde met 2-3 toen het duel werd gestaakt. De KNVB verwacht de komende dagen duidelijkheid te kunnen geven over hoe en wanneer het duel moet worden uitgespeeld.

Kramer vertelde dat Vaessen zijn tong had ingeslikt. "Dat moest de dokter verhelpen. En vervolgens zie je dat onze dokter hem gaan reanimeren. Dan schrik je natuurlijk enorm", zei de aanvaller. "Dan denk je vaak aan een hartstilstand of misschien nog wel erger. De schrik zat er behoorlijk in, maar achteraf hoorde ik dat dit het nieuwe protocol is sinds het tragische geval van Nouri."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.