Terug

Volg Vandaag Inside

Michael van Praag haalt snoeihard uit naar Valentijn Driessen: 'Een hele grote belediging'

Michael van Praag haalt snoeihard uit naar Valentijn Driessen: 'Een hele grote belediging'

1 okt 2023, 15:09

Michael van Praag heeft uitgehaald naar Valentijn Driessen. De kandidaatvoorzitter van de raad van commissarissen van Ajax was te gast in het sportcafé van NH Radio en daarin reageerde hij op de chef voetbal van De Telegraaf.

"Je mag die mening zijn toegedaan, maar als je mij en Leo beschuldigt van een incestueuze Ajax-kliek. Dat is een belediging, een hele grote belediging", reageert Van Praag. "Daarmee ontkracht je jouw verhaal. Het enige dat je doet, door je zo op te stellen, is je eigen verhaal ontkrachten. En dat doe je dagelijks."

"En ook nog een ander ding: je bent geil op berichtjes krijgen van mij. Je hele leven wilde je informatie. Michael: hoe zit dit? Hoe zit dat? Dat mag je blijven doen, maar je moet niet beledigen en Leo ook niet."

"Dat het aan mijn leiderschap zou liggen. Dat gooi je op mijn bordje", vervolgt Van Praag. "Dit is smaad wat je doet. Dat moet je heel goed onthouden. Je vernedert me gewoon! Je kunt niet anders. Je kunt alleen maar negatief zijn", aldus de kandidaatvoorzitter van de raad van commissarissen van Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.