Terug

Volg Vandaag Inside

Michael van Gerwen traint met Engels-international uit Premier League

Michael van Gerwen traint met Engels-international uit Premier League

20 nov 2021, 20:01

Darter Michael van Gerwen behaalde afgelopen donderdag de kwartfinale van de Grand Slam of Darts en staat zaterdagavond voor de volgende beproeving. De darter uit Vlijmen trainde voorafgaand aan zijn volgende wedstrijd met een verrassend persoon.

Op Instagram laat Van Gerwen weten een training gedaan te hebben met Engels-international Declan Rice. De middenvelder van West Ham United was op bezoek in Wolverhampton, de plaats van de Grand Slam 2021. De darter zegt op sociale media: 'Een fijne korte training en kop koffie gehad met Declan Rice haha'. Wat de reden voor het bezoek was, is niet duidelijk. 'Mighty Mike' is bezig met een inhaalslag, na een teleurstellend jaar. Momenteel staat de darter op de derde plek van de wereldranglijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.