Terug

Volg Vandaag Inside

Michael van Gerwen: 'Johan Derksen zou zeggen: Een beetje een gekkie!'

Michael van Gerwen: 'Johan Derksen zou zeggen: Een beetje een gekkie!'

22 juli 2022, 08:55

Michael van Gerwen heeft zich donderdagavond geplaatst voor de halve finale van het World Matchplay. De Nederlandse darter, die als vierde is geplaatst bij het toernooi in Blackpool, versloeg de Engelsman Nathan Aspinall met 16-14.

Van Gerwen stuit in de halve finale op de Belg Dimitri Van den Bergh. Die won eerder op de avond met dezelfde cijfers van wereldkampioen Peter Wright. Michael van Gerwen imiteerde tijdens zijn kwartfinale het typische gebaar dat Van den Bergh weleens maakt tijdens zijn wedstrijden. Van Gerwen maakte een vingerbeweging over zijn gezicht, een gebaar dat Van den Bergh regelmatig maakt voor de start van een break of leg om zichzelf te kalmeren.

Na afloop lachte Van Gerwen voor de camera van Viaplay: "Ik weet niet waar hij (Van den Bergh, red.) les heeft gehad. Ik vind het wel grappig, het past wel bij hem. Het was helemaal geen sneertje. Johan Derksen zou zeggen: 'Een beetje een gekkie.'"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.