Terug

Volg Vandaag Inside

Michael van Gerwen haalt uit naar Viaplay: ‘Dit komt heel amateuristisch over’

8 mrt 2024, 00:00

Michael van Gerwen heeft na zijn vroege uitschakeling donderdagavond in de zesde ronde van de Premier League uitgehaald naar Viaplay. Na de verloren wedstrijd tegen Rob Cross (6-2) moest Van Gerwen via een laptop een interview afleggen aan de zender.

Van Gerwen gaf duidelijk te kennen dat het interview, dat via een videoverbinding plaatsvond, niet zijn voorkeur geniet: "Dit is een mooi bericht naar jullie. Jullie moeten gewoon mensen naar Engeland sturen. Nu moet het via de laptop. Vorige week zag ik er ook al uit als een of andere debiel. Daar baal ik nog meer van dan van mijn eigen spel. Dit komt gewoon heel amateuristisch over," besloot de drievoudig wereldkampioen.

Eerder gaf Johan Derksen in Vandaag Inside te kennen geen fan te zijn van darts: "Ik vind het een verschrikking!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.