Terug

Volg Vandaag Inside

Michael van Gerwen gaat viral met sneer richting Manchester United

Michael van Gerwen gaat viral met sneer richting Manchester United

24 juni 2022, 10:09

De afgelopen weken worden er meerdere spelers in verband gebracht met Manchester United, maar tot op het heden is er nog geen een nieuwe speler aangetrokken door The Red Devils. Een reden voor bookmaker Paddy Power om er een grapje over te maken, die darter Michael van Gerwen naar voren heeft geschoven als kandidaat voor de Engelse topclub.

Het Ierse Paddy Power schreef op Twitter: 'Brekend: Manchester United is geïnteresseerd in Frenkie De Jong, Antony, Jurriën Timber, Lisandro Martínez, Jari Litmanen, Wesley Sneijder, Michael Van Gerwen en Tiësto.'

Van Gerwen reageerde als volgt op de tweet van de Ierse de bookmaker. 'Ik ben een Champions League-speler, ik ga geen niveau naar beneden', aldus de darter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.