Terug

Volg Vandaag Inside

Michael Reiziger na de zomer nieuwe bondscoach van Jong Oranje

Michael Reiziger na de zomer nieuwe bondscoach van Jong Oranje

25 mei 2023, 18:08

Michael Reiziger wordt na de zomer de nieuwe bondscoach van Jong Oranje. De 50-jarige oud-international is de opvolger van Erwin van de Looi, die afzwaait als coach van Jong Oranje na het EK van deze zomer. Reiziger was de afgelopen vier seizoenen assistent-trainer bij Ajax. Hij tekent bij de KNVB voor een periode van twee jaar, tot en met het EK van 2025.

"Ik ben blij en vereerd dat ik deze kans krijg", zegt Reiziger. "Het is een geweldige mogelijkheid om te gaan werken met de grootste voetbaltalenten van ons land. Ik heb natuurlijk veel met jonge voetballers gewerkt, dus die ervaring sluit perfect aan. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om presteren, dus we gaan er alles aan doen om succesvol te zijn. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan."

Nigel de Jong, directeur topvoetbal bij de KNVB, is zeer content met de komst van Reiziger. "Het is een goede zaak dat een oud-topspeler als Michael zijn kennis en ervaring voor Jong Oranje gaat inzetten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.