Terug

Volg Vandaag Inside

Michael Owen lyrisch over Schuurs: 'De nieuwe Matthijs de Ligt!'

Michael Owen lyrisch over Schuurs: 'De nieuwe Matthijs de Ligt!'

22 okt 2020, 14:43

Perr Schuurs heeft met zijn optreden tegen Liverpool indruk gemaakt op Michael Owen. De voormalig aanvaller van onder andere Liverpool, Real Madrid en Manchester United liet zich na afloop van het Champions League-duel tussen Ajax en Liverpool lovend uit over de verdediger.

Owen, die samen met Rio Ferdinand en Robin van Persie het analistenteam vormde bij BT Sports, genoot van de sterke verdediger van Ajax. 'Perr Schuurs, dat wordt de nieuwe Matthijs de Ligt. Hij is nog jong, maar wat een body en wat een kracht. Hij doet me nu al heel veel denken aan De Ligt. Aardig aan de bal, agressief en sterk voor zijn leeftijd. Ze hebben De Ligt verkocht voor veel centen maar hij kan die rol helemaal gaan overnemen.'

Schuurs zelf was minder te spreken over zijn optreden tegen Liverpool. De 20-jarige mandekker rekende zich het eigen doelpunt van Nicolás Tagliafico aan. Hij liet zich verrassen door Sadio Mané die de bal vervolgens helemaal verkeerd raakte maar via de Argentijnse linksback van Ajax wel scoorde. 'Het was echt ongelukkig, maar het begint bij mij', erkende de in Limburg geboren verdediger.

Schuurs had na afloop van de wedstrijd het gevoel dat er meer in had gezeten voor de Amsterdammers. 'We hadden zelfs meer dan een punt verdiend', zei de verdediger over een mislukte start van de Champions League. 'Als je kijkt wat voor een kansen we hebben gekregen. Die moeten we benutten.'

Samenvatting: Ajax - Liverpool

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.