Terug

Volg Vandaag Inside

Micah Richards stopt met voetballen

Micah Richards stopt met voetballen

26 juli 2019, 17:36

Micah Richards stopt met voetballen. De voormalig Engels international (31) speelde door een ernstige knieblessure al sinds 2016 geen officiële wedstrijd meer voor zijn club Aston Villa. Hij heeft nu besloten zijn carrière te beëindigen.

Richards maakte in 2008 zijn debuut voor Engeland. Als speler van Manchester City won hij de FA Cup in 2011 en het landskampioenschap in 2012. Na zijn periode in Manchester speelde hij een jaar bij het Italiaanse Fiorentina. Daarna stapte hij over naar Aston Villa waar hij na een goed seizoen in 2015 een jaar later geblesseerd raakte en nooit meer de oude werd.

Hij was zeer geliefd bij de de fans van City. Richards gaat zich richten op zijn bedrijf en zal ook nog werk gaan verrichten voor Manchester City.

"De stad is altijd mijn thuis geweest en daar heb ik mijn beste jaren als speler gehad. Deel uitmaken van het team dat een einde maakte aan het lange wachten op prijzen - in 2011 en 2012 - was heel bijzonder. Het is het begin van een nieuw tijdperk. Wat er sindsdien is gebeurd is verbazingwekkend. Ik voel me gelukkig dat ik ben teruggevraagd en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Ik weet dat het leuk zal zijn, want de fans van de stad zijn ongelooflijk en dat is altijd al zo geweest", aldus Richards.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.