Terug

Volg Vandaag Inside

Mia Nicolai wordt zangcoach: 'Heb het zelf gemist'

16 feb 2024, 12:11

Mia Nicolai staat na het songfestivaldebacle van afgelopen jaar voor een nieuwe uitdaging. Zo vertelt de zangeres op Instagram dat zij klaar is om zangles te gaan geven.

“Terugkijkend op mijn eigen reis met zingen, heb ik een coach gemist die mij kon helpen mijn eigen stem, verhaal en toon te ontdekken”, begint Mia op haar Instagram Stories. “Omdat ik dat niet had, heb ik het zelf moeten uitzoeken. Vandaar dat ik er klaar voor ben om het jou te leren. Het geeft mij zoveel vreugde om anderen te zien groeien naar hun eigen unieke stem.”

Nicolai deed samen met Dion Cooper in 2023 namens Nederland mee aan het songfestival. De twee kenden een turbulente voorbereiding waarin ze wekenlang werden overladen met kritiek na twee mislukte optredens in Amsterdam en Madrid. In Liverpool sloeg hun lied Burning Daylight niet aan, waardoor Nicolai en Cooper de finale van het songfestival miste.

In Vandaag Inside ging Johan Derksen eerder los over het livedebuut van Mia en Dion: "Je schaamt je dat je Nederlander bent!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.