Terug

Volg Vandaag Inside

Mia en Dion zingen 'Burning Daylight' vrijdag voor het eerst op televisie

Mia en Dion zingen 'Burning Daylight' vrijdag voor het eerst op televisie

26 apr 2023, 18:12

Het songfestivalduo Mia Nicolai en Dion Cooper geeft vrijdag een liveoptreden in de talkshow Khalid & Sophie. Het is de eerste keer dat zij hun nummer Burning Daylight live op televisie zullen zingen, meldt de talkshow op Twitter. Naast het duo zal ook Duncan Laurence, die meeschreef aan het lied, aanschuiven in de studio.

De afgelopen tijd klonk er kritiek op het duo, omdat de optredens tot nu toe niet geheel vlekkeloos verliepen. Inmiddels heeft Duncan Laurence zich bij het duo aangesloten en heeft hij de release van zijn nieuwe muziek uitgesteld om de songfestivalartiesten te ondersteunen.

Mia en Dion vertrekken binnenkort naar Liverpool, waar zij op 9 mei in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in actie komen. Daarin strijden zij om een plekje in de finale op 13 mei.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.