Terug

Volg Vandaag Inside

Tiental Fulham kansloos tegen Manchester City

Tiental Fulham kansloos tegen Manchester City

26 jan 2020, 17:06

Manchester City heeft in de vierde ronde van de FA Cup simpel gewonnen van Fulham (4-0). De Engelse topclub had vrijwel de hele wedstrijd een man meer op het veld staan, omdat aanvoerder Tim Ream van Fulham al na 5 minuten met rood van het veld werd gestuurd. De Amerikaanse verdediger hield de doorgebroken Gabriel Jesus vast in het strafschopgebied.

Ilkay Gündogan benutte de penalty die daarop volgde. Bernardo Silva knalde even later na een fraaie individuele actie de 2-0 binnen. De Portugees tekende zo voor het honderdste doelpunt van City dit seizoen in alle competities.

In de tweede helft voerde spits Gabriel Jesus de score met twee goals op naar 4-0. De debuterende Terence Kongolo werd in de slotfase gewisseld bij Fulham, dat zich nu volledig kan richten op de competitie. De ploeg uit Londen jaagt op promotie naar de Premier League. Fulham staat op de derde plaats in het Championship.

Manchester City veroverde vorig jaar de FA Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.