Terug

Volg Vandaag Inside

'Met hem in het Nederlands elftal, word je fluitend kampioen'

'Met hem in het Nederlands elftal, word je fluitend kampioen'

3 sep 2021, 19:18

Erling Haaland liet in het WK-kwalificatieduel met Nederland wederom zien wat voor geweldige kwaliteiten de Noorse aanvaller in huis heeft. Valentijn Driessen wist niet wat hij zag afgelopen woensdagavond in Noorwegen.

In de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf werd er nagedacht over wat voor een type speler er ontbreekt in Oranje .'Weet je wie je mist, Erling Braut Haaland', reageert Driessen. 'Jezus als je die bij het Nederlands elftal hebt lopen, word je fluitend wereldkampioen. Werkelijk waar, het is echt niet normaal. Ik had het nooit zo met die jongen, vond het een beetje een blinde draver en dat is hij ook wel hoor.'

'Het is geen verfijnde technicus, maar ik heb hem nou van dichtbij gezien. Je zit 25 meter van dat veld af en je voelt gewoon getril als de man aanzet. In zijn snelheid houdt hij toch nog redelijk zijn techniek, dat viel mij wel op. Als je naast Haaland staat word je gewoon bang.'

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.