Terug

Volg Vandaag Inside

‘Met een speciale trainer zou Ajax met dit team om plek drie kunnen spelen’

15 mrt 2024, 12:42

Kenneth Pérez vertelde donderdagavond in Studio Europa dat Ajax met dit elftal en de juiste trainer om de derde plek in de Eredivisie zou kunnen spelen.

Ajax werd donderdagavond in de Conference League uitgeschakeld door Aston Villa (4-0) en Pérez denkt dat als er morgen een nieuwe trainer naar Amsterdam komt, het probleem niet meteen opgelost is. "Ik denk dat ze een trainingsachterstand hebben en conditieproblemen. Je hebt ook de mentale bagage wat ze meedragen, want het is natuurlijk een vrij gênant seizoen voor de spelers. Ajax-spelers dragen meestal trots uit, maar ik kan me voorstellen dat ze een beetje lood in de schoenen hebben."

Echter denkt Pérez dat dit zou kunnen veranderen als er een hele 'speciale trainer' naar Ajax komt. "Met een speciale trainer zou Ajax met dit team om plek drie kunnen spelen. Niet zo’n dertiende in het dozijn, maar echt the special one."

Dick Advocaat liet zich donderdagavond na de uitschakeling van Ajax ook uit over het elftal. "Ik heb ze nog niet zo slecht gezien". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.