Terug

Volg Vandaag Inside

Met deze elf namen speelt Ajax vanavond tegen Midtjylland

Met deze elf namen speelt Ajax vanavond tegen Midtjylland

3 nov 2020, 20:45

Gisteren werd bekend dat Ajax kampt met een aantal coronagevallen. Zo mochten onder andere Davy Klaassen, Dusan Tadic en Andre Onana niet afreizen naar Denemarken.

Dat er in 24 uur veel kan veranderen, mag wel duidelijk zijn. Een aantal van de spelers die in eerste instantie niet mee mochten vliegen, kwamen later toch over. Daardoor beschikt Erik ten Hag bijna over een complete selectie.

Hij begint met André Onana op goal. De verdediging zal bestaan uit Mazraoui, Schuurs, Martinez en Tagliafico. Op het middenveld spelen Blind, Gravenberch en Ekkelenkamp. Voorin beginnen Antony, Tadic en Promes.

OPSTELLING: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico, Blind, Gravenberch, Ekkelenkamp, Antony, Tadic en Promes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.