Terug

Volg Vandaag Inside

'Messi wijst bijzonder aanbod van Neymar af'

'Messi wijst bijzonder aanbod van Neymar af'

6 aug 2021, 14:14

Paris Saint-Germain jaagt na het vertrek van Lionel Messi bij FC Barcelona direct op zijn handtekening. De eerste contacten zouden zelfs al zijn gelegd, zo meldt onder meer RMC Sport. Messi zal bij PSG in ieder geval niet het rugnummer tien dragen van Neymar.

De Argentijnse ster heeft nog altijd een sterke band met Neymar. De Braziliaan hoopt al langer dat Messi naar Parijs komt. Volgens RMC-journalist Loïc Tanzi heeft Neymar zelfs zijn rugnummer aangeboden, maar heeft Messi het aanbod afgeslagen.

PSG zou hebben gewacht op dit moment om te kunnen toeslaan. De Parijzenaren zijn in staat om het salaris van de 34-jarige Messi te kunnen aanbieden dat hij bij Barcelona verdiende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.