Terug

Volg Vandaag Inside

'Messi vertrekt naar Al-Hilal en neemt drie grote namen mee'

'Messi vertrekt naar Al-Hilal en neemt drie grote namen mee'

8 mei 2023, 12:45

Over de toekomst van Lionel Messi wordt steeds meer duidelijk. Volgens El Chiringuito TV zal de Argentijnse superster deze zomer uit Parijs vertrekken om een contract te tekenen bij Al-Hilal in Saudi-Arabië.

Volgens het Spaanse medium gaat Al-Hilal ook aanbiedingen doen aan Sergio Busquets en Jordi Alba, beide onder contract bij FC Barcelona, omdat de twee nog steeds goede vrienden zijn met Messi.

Ook de Franse journalist Mohamed Bouhafsi doet nog een duit in het zakje. Hij meldt dat de club uit Saudi-Arabië binnenkort ook Marco Veratti gaat verleiden voor een overstap naar Saudi-Arabië. De Italiaan is nu ploeggenoot van Messi en heeft nog een contract tot 2026 in Parijs.

De kleine aanvaller van PSG kwam vorige week veelvuldig in het nieuws. Een dag na de verloren thuiswedstrijd tegen Lorient vertrok hij onaangekondigd met zijn gezin naar Saudi-Arabië voor een sponsordeal, waarna Paris Saint-Germain hem schorste voor twee weken. Na alle ophef kwam Messi naar buiten met een video waarin hij zijn excuses aanbood aan PSG en aan zijn teamgenoten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.