Terug

Volg Vandaag Inside

Messi verslaat het eitje en pakt record met meest gelikete Instagram-foto ooit

Messi verslaat het eitje en pakt record met meest gelikete Instagram-foto ooit

20 dec 2022, 12:47

Lionel Messi heeft weer een record in handen. De foto die de Argentijnse wereldkampioen op Instagram plaatste met de wereldbeker, is sinds dinsdagochtend de meest gelikete ooit op het sociale medium. Tot iets voor het middaguur hadden ruim 57 miljoen gebruikers aangegeven de foto leuk te vinden.

Tot nu toe was een foto van een ei van de gebruiker world_record_egg de meest populaire Instagram-post ooit. Deze in 2019 geplaatste afbeelding slaagde in zijn wereldrecordpoging en kan rekenen op ruim 56 miljoen likes, maar moet nu Messi voor laten. De 35-jarige voetballer, volgens velen de beste aller tijden, behaalde zondag in Qatar zijn eerste wereldtitel met Argentinië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.