Terug

Volg Vandaag Inside

'Messi verlengt contract bij Paris Saint-Germain'

'Messi verlengt contract bij Paris Saint-Germain'

21 dec 2022, 00:00

Lionel Messi blijft na dit seizoen zeker nog een jaar bij Paris Saint-Germain. Dat bericht de krant Le Parisien over de 35-jarige sterspeler, die het afgelopen weekeinde met Argentinië in Qatar de wereldtitel veroverde. Frankrijk werd in de finale na strafschoppen verslagen.

Volgens de krant bereikte het management van Messi begin december, tijdens het WK, overeenstemming met PSG. De club zelf liet eerder weten dat er na de titelstrijd verder zou worden gesproken over een langer verblijf van de vedette. Vooralsnog hebben de partijen niet gereageerd op het bericht.

Messi stapte in 2021 over van Barcelona naar Parijs en tekende destijds voor twee jaar.

René was na afloop van de WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk lovend over Messi in De Oranjewinter. Bekijk het terug in de onderstaande video.

René lovend over Messi: 'Dan ben je de aller-allergrootste!'
4:19
René lovend over Messi: 'Dan ben je de aller-allergrootste!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.