Terug

Volg Vandaag Inside

'Messi verdient té veel voor FC Barcelona'

'Messi verdient té veel voor FC Barcelona'

15 dec 2020, 14:34

Het salaris van Lionel Messi past niet bij de huidige financiële situatie van FC Barcelona. Dat heeft presidentskandidaat Emili Rousaud laten optekenen in de Spaanse krant AS. Rousaud zou Messi wel willen behouden, maar tegen een ander salaris.

"Gezien de huidige situatie van de club is het salaris van Messi niet meer reëel, dus we zullen een akkoord met hem moeten bereiken. We zullen hem een aantrekkelijk project moeten presenteren", zei Rousaud, die beweert dat geld niet de belangrijkste drijfveer is van Messi.

"Het belangrijkste hier is het sportieve traject. Toen Messi zei dat hij wegging, noemde hij geen geld. Hij wil niet vertrekken omdat hij te weinig verdient. Hij heeft het hoogste salaris ter wereld, niemand verdient meer dan hij. Hij wil vertrekken omdat hij prijzen wil pakken. Daar verwees hij onlangs naar toen hij zei dat de Champions League niet binnen het bereik van Barcelona ligt. Hij wil een team vol talent."

Rousaud gaf ook te kennen dat hij het gerenoveerde Camp Nou, het onderkomen van FC Barcelona, wil vernoemen naar Messi. Dat zou volgens hem helpen bij het aantrekken van sponsoren.

De verkiezingen zijn op 24 januari. Joan Laporta, Toni Freixa, Víctor Font, Xavi Vilajoana, Jordi Farré, Lluís Fernández Alá en Pere Riera zijn de andere zeven kandidaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.