Terug

Volg Vandaag Inside

Messi verbreekt record van meeste assists in La Liga-seizoen

Messi verbreekt record van meeste assists in La Liga-seizoen

19 juli 2020, 21:48

Lionel Messi is na het duel van FC Barcelona tegen Alaves de speler met de meeste assists in één La Liga-seizoen. Messi gaf zijn 21e assists, waardoor hij het oude record van Xavi verbrak.

Xavi gaf in het seizoen 2008/2009 twintig assists. Dat record is nu verbroken door Messi, die met zijn voorzet op Ansu Fati dit seizoen 21 assists gaf.

Barcelona won het duel tegen Alaves met 0-5. Messi gaf naast zijn recordassist ook nog een bijdrage in de vorm van twee doelpunten. Daarmee is hij ook bijna zeker van de topscorerstitel in Spanje.

Liefhebbers Jan en René hebben dit seizoen ongetwijfeld weer genoten, zoals ze eerder al deden bij het zien van beelden van de 'buitenaardse Messi'. Bekijk het in de beelden hieronder!

René heeft 3 hoogtepunten gezien: 'Niet klaarkomen, Jan!'
3:36
René heeft 3 hoogtepunten gezien: 'Niet klaarkomen, Jan!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.