Terug

Volg Vandaag Inside

Messi haalt via Instagram uit naar technisch directeur Abidal

Messi haalt via Instagram uit naar technisch directeur Abidal

4 feb 2020, 23:14

Sterspeler Lionel Messi heeft dinsdagavond via Instagram zijn onvrede geuit over oud-ploeggenoot Éric Abidal. De Fransman is nu technisch directeur bij FC Barcelona. Abidal had zich in een interview met SPORT uitgelaten over het vertrek van trainer Ernesto Valverde. Volgens de Franse oud-speler van de Barça waren sommige spelers ontevreden en waren zij niet bereid alles te geven voor de trainer.

De Argentijn plaatste het volgende op Instagram Stories: "Om eerlijk te zijn doe ik dit soort dingen liever niet. Maar ik denk dat iedereen verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn taken. De spelers dragen verantwoordelijkheid voor wat er op het veld gebeurt en wij zullen de eersten zijn die toegeven dat het allemaal niet zo goed liep. Maar ik vind dat als je over spelers praat, je ook met namen moet komen. Doe je dat niet, dan voed je de geruchten en gaan mensen dingen zeggen die niet kloppen."

Spaanse media pakken groot uit met de reactie van Messi. Volgens sommige kranten betekent dit zelfs het begin van opnieuw een onrustige periode binnen de club.

COMPILATIE: Jan en René genieten van buitenaardse Messi

COMPILATIE: Jan en René genieten van buitenaardse Messi
5:21
COMPILATIE: Jan en René genieten van buitenaardse Messi

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.