Terug

Volg Vandaag Inside

Messi valt uit met elleboogblessure

Messi valt uit met elleboogblessure

20 okt 2018, 23:45

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona vreest de komende wedstrijden tegen Internazionale (Champions League) en rivaal Real Madrid (Spaanse competitie) niet te kunnen beschikken over Lionel Messi. De Argentijnse spelmaker ging zaterdag in het thuisduel van zijn club met Sevilla halverwege de eerste helft naar de kant. Hij kwam na een duel ongelukkig op zijn arm terecht en is voor onderzoek naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de blessure is, is nog niet duidelijk.

Op het moment dat Messi zich liet vervangen, leidde Barcelona al met 2-0. De aanvoerder nam zelf het tweede doelpunt voor zijn rekening en gaf de assist bij de openingstreffer van Philippe Coutinho.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.