Terug

Volg Vandaag Inside

Messi trakteert teamgenoten Argentinië op peperduur cadeau na WK-winst

Messi trakteert teamgenoten Argentinië op peperduur cadeau na WK-winst

2 mrt 2023, 12:20

Lionel Messi (35) kroonde zich afgelopen winter in Qatar tot wereldkampioen met Argentinië. De zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or trakteert de selectie daarom op peperdure cadeaus met een totale waarde van ongeveer 200.000 euro.

Na een verhitte kwartfinale tegen Oranje, veroverde Argentinië het wereldkampioenschap ten koste van de Fransen. In de zinderende finale bleken Messi & co na strafschoppen te sterk voor Team Mbappé: 4-2. Het leidde tot een enorme ontlading in Argentinië én bij Messi, die daarmee een kroon zette op zijn imposante carrière én in de voetsporen trad van Diego Maradona.

Enkele maanden na dato bedankt de kleine Argentijn de voltallige selectie met een bijzondere geste. En daarvoor hield Messi niet zijn hand op de portemonnee: hij heeft namelijk zo'n 200.000 euro uitgetrokken om iedereen te trakteren op de nieuwste iPhone, in goud gesmolten welteverstaan.

De gelukkige opdrachtnemer van de 35 unieke exemplaren is het bedrijf iDesign Gold. Iedere iPhone is gepersonaliseerd met naam, rugnummer, het logo van de Argentijnse voetbalbond AFA en de tekst: "Wereldkampioen 2022". Tegenover The Sun zegt de eigenaar van het bedrijf: "Messi wilde een bijzonder cadeau voor alle spelers en de staf om het wereldkampioenschap te vieren. Maar hij wilde per se geen horloges geven, dat was te standaard."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.