Terug

Volg Vandaag Inside

Messi zaterdag terug in basis Paris Saint-Germain na schorsing

Messi zaterdag terug in basis Paris Saint-Germain na schorsing

12 mei 2023, 13:55

Lionel Messi keert zaterdag terug op het veld bij Paris Saint-Germain voor het thuisduel met Ajaccio. De 35-jarige sterspeler was door de club geschorst na een trip naar Saudi-Arabië. De Argentijn begint tegen Ajaccio in de basis bij de Franse koploper, meldde coach Christophe Galtier een dag voor de wedstrijd.

"Ik heb hem dinsdag gesproken om te zien hoe hij er nu voor stond en ik merkte dat hij erg vastbesloten was om te spelen", verklaarde Galtier.

Messi vertrok onlangs zonder toestemming van de club naar Saudi-Arabië, waar hij toeristisch ambassadeur is. De spelers van PSG zouden op dat moment eigenlijk een vrije dag hebben, maar na een nederlaag tegen Lorient werden ze alsnog verwacht op de training.

Volgens Franse media besloot de club Messi vervolgens twee weken te schorsen, maar een week later verscheen hij weer op de training. Zonder de aanvaller won PSG afgelopen zondag met 3-1 bij Troyes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.