Terug

Volg Vandaag Inside

Messi, Suárez en Vidal sluiten aan bij Barcelona

Messi, Suárez en Vidal sluiten aan bij Barcelona

2 jan 2020, 19:56

BARCELONA (ANP) - Twee dagen voor de eerste wedstrijd van 2020 hebben Lionel Messi en Luis Suárez de training hervat bij FC Barcelona. De twee Zuid-Amerikaanse topaanvallers mochten iets langer vakantie vieren. Het grootste deel van de spelersgroep, onder wie ook Frenkie de Jong, stond zondag al weer op het trainingsveld in Spanje.

Ook Arturo Vidal meldde zich donderdag weer bij trainer Ernesto Valverde, hoewel hij een juridisch conflict heeft met de clubleiding. De Chileense middenvelder beweert dat hij nog 2,4 miljoen euro aan premies moet ontvangen. Vidal diende onlangs via zijn advocaat een klacht in bij de Spaanse spelersvakbond.

Barcelona hervat het seizoen zaterdag met een uitwedstrijd tegen stadgenoot Espanyol, waar de nieuwe trainer Abelardo debuteert op de bank. De 49-jarige Abelardo is een oud-speler van Barcelona.

Valverde en zijn manschappen vliegen na de stadsderby naar Saudi-Arabië voor de strijd om de Spaanse Supercup, die voor het eerst in toernooivorm is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.