Terug

Volg Vandaag Inside

'Messi staat voor recordtransfer naar Saoedi-Arabië'

'Messi staat voor recordtransfer naar Saoedi-Arabië'

3 mei 2023, 13:30

Het lijkt er steeds meer op dat Lionel Messi na dit seizoen vertrekt bij Paris Saint-Germain. De voetballer vertrok maandag zonder toestemming van de club naar Saoedi-Arabië om het land te promoten, nu gaan de geruchten dat Messi een transfer zou maken naar het land, meldt L’Équipe.

De aanvaller kreeg vanwege zijn trip twee weken schorsing van PSG waarin hij ook niet traint en geen salaris ontvangt. Messi zou toch naar Saoedi-Arabië gegaan zijn volgens het Franse medium omdat hij voor een mogelijke transfer naar dit land zou staan. In april onthulde transfermarktexpert Fabrizio Romano dat de Argentijn voor een salaris van 400 miljoen euro per jaar de overstap kan maken naar de Saudi Pro League. De club Al-Hilal zou nu de grootste aanbieding die is gedaan voor een voetballer voorbereiden.

Met de komst van Messi hoopt men voetbal in Saudi-Arabië nog meer op de kaart te zetten in aanloop naar het WK van 2030. Het contract van de Argentijn bij PSG loopt deze zomer af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.